SZAKÁCS MUNKATÁRSAT KERESÜNK

 

Cégünknek évekre előre megkötött, fix szerződései vannak, az ügyfélelégedettség igen magas az általunk készített ételekkel, és a szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A NÉBIH vizsgálat alapján törökbálinti főzőkonyhánk benne van a felső 1%-ban, ami egy visszajelzés a folyamatos kiváló minőséget előállító kollégák részére. Kollégáink egy része hosszú évek óta velünk dolgozik, hiszen az a célunk, hogy mindenkinek hosszútávú, biztos megélhetést biztosítsunk.

 

Feladatok:

·       Anyagkiszabat értelmezése, abból való munka elvégzése

·       Felelősség a minőségért, tálalásért, csomagolásért, sokkolásért, a HACCP betartásáért, nyomon követésért, a konyhai zárásért

·       Az elkészült ételek előírás szerinti készen tartása

·       A konyha gazdaságos üzemeltetése, a maradékok, hulladékok megfelelő tárolása

·       Ételminták előírás szerinti vétele, hűtőtérben való tárolásuk figyelemmel kísérése

·       Az ételkészítéshez kapcsolódó HACCP dokumentációjának vezetése

·       Munkaidő betartása, és betartatása a kollégákkal

 

Munkaidő: vasárnaptól csütörtökig 6:00-14:30-ig vagy hétfőtől péntekig 6:00-14:30-ig.

 

Amit elvárunk:

·       Rendelkezzen min 1-2 éves nagyüzemi konyhai tapasztalattal legalább 200-300 adag nagyságig

·       Tudjon önállóan dolgozni.

·       A csapatszellem elvárás.

·       Legyen munkájára igényes, tiszta, szeresse a szakmáját, legyen proaktív, javaslattevő vagy akár kritikus.

·       Legyen jó kommunikátor.

 

 

 

Amit nyújtunk

·       Versenyképes fizetés

·       Munkába járás anyagi támogatása

·       Étkezés támogatása

·       Hosszú távú munkavégzési lehetőség

·       Fiatalos csapat

·       Tanulási, fejlődési lehetőség

Jelentkezés

Jelentkezés módja:
Kérjük küldje el önéletrajzát a hr@biogastro.huemail címre fizetési igény megjelölésével vagy üzenetben!

Név*: Email*:
Telefonszám*:
Önéletrajz*:
Hány órában tud/szeretne dolgozni?*:

Melyik városban szeretne dolgozni?*: