BESZÁLLÍTÓINK

Beszállító partnereink is  nélkülözhetetlenek a megfelelő színvonal biztosításához. Ezért a következő alapelvek mentén működünk együtt velük:

  • Ár-érték arány: Beszállítóinkat elsősorban pályáztatásos módszerrel választjuk ki. Bár az ár fontos szempont, mégis azt mondjuk, hogy nem lehet a legfontosabb. Sokkal inkább úgy alakítjuk  beszállítói kapcsolatainkat, hogy a legjobb minőségű árut, a lehető legprecízebb kiszolgálás mellett, ár-érték arányban megfelelően kapjuk meg.
  • Vevői rugalmasság: Kisebb cégek ereje sokszor rugalmasságukban rejlik. Sok beszállítónkkal a kezdetektől fogva sikeres együttműködést tartunk fent, azonban ezen a területen is , mint működésünk minden egyéb területén, a minőségnek rendelünk alá mindent, és ha szükségesnek látjuk, azonnal beavatkozunk.
  • Folyamatos kommunikáció: Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontosnak tartjuk a kommunikációt. Ezt nem csak ügyfeleink esetében, hanem beszállítóink esetében is igaz. Folyamatos visszajelzést adunk termékeikről, hiszen ezeket az információkat ők is a szolgáltatás javítására használhatják fel –reményeink szerint.