KONYHÁINK  - AMELYEKEN SOK MÚLIK

Központi bázis konyha - Törökbálint

Lauder Javne Iskola  -  kóser konyha

Alapvető követelmény: a konyhai és személyi higiénia, és az  élelmiszerbiztonság: 

  • ISO22000-es valamint ISO9001-es minőségirányítási rendszerek a garanciái annak, hogy konyhánkon az élelmiszerbiztonság követelménye a legmagasabb szintű-
  • TQM: Egy független külsős cég havonta kétszer ellenőrzi a NÉBIH által is jóváhagyott 154 szempontú higéniai és élelmiszer-biztonsági kritériumokat.
  • IFS rendszert is alkalmazunk.
  • Saját élelmezési és vállalatirányítási programot fejlesztettünk, amit alárendeltünk a minőségbiztosításnak.

(8 év után szüneteltetjük bio minősítésünket, mert legnagyobb sajnálatunkra jelen pillanatban  nincs elegendő piaci  igény a bio étkeztetésre.)