KÖZÉTKEZTETÉS –KONVENCIONÁLIS ÉS KÓSER

  • 21  intézmény Budapesten, Pest megyében és Nyíregyházán
  • Gyermekétkeztetés: 3-18 éves korig 4 korosztály :
    • óvoda,
    • általános iskola, alsó tagozat
    • általános iskola, felső tagozat
    • középiskola
  • Felnőtt intézményi étkeztetés

Az eltérő igényeket az étlap tervezéstől az eltérő élettani szükségletek kielégítéséig valóban figyelembe vesszük.
A gyermekétkeztetés cégünk - missziójából eredő -  alapvető tevékenysége. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a gyerekeknek egészséges, tápláló és jóízű ételeket biztosítsunk nap, mint nap, ezért

  • beszerzésünk nagyon körültekintő, csak minőségi áru jöhet szóba,
  • beszállítóinkat megválogatjuk és rendszeresen minősítjük,
  • úgy gondoljuk, hogy a gyermekétkeztetésben nincs helye silány minőségű feldolgozott termékeknek, így ezeket bojkottáljuk szolgáltatásunkból. Nem kínálunk például párizsit vagy más rossz minőségű felvágottat, helyette ugyan ritkábban, viszont jó minőségű sonkát kapnak a gyermekek és mellette sok-sok házi készítésű krémet,
  • az ételek elkészítésekor természetesen kíméletes technológiát alkalmazunk, mely által azokban megőrizzük a vitaminokat, ásványi anyag tartalmat.
  • szakácsaink  nagy odafigyeléssel és szakmai hozzáértéssel készítik el az ételeket. Valóban kiváló ízviláguk nekik köszönhető.