BESZÁLLÍTÓINK

Beszállító partnereink is nélkülözhetetlenek a megfelelő színvonal biztosításához, ezért a következő alapelvek mentén működünk együtt velük:
 
  • Ár-érték arány: Beszállítóinkat elsősorban pályáztatásos módszerrel választjuk ki. Bár az ár fontos szempont, mégis azt mondjuk, hogy nem lehet a legfontosabb. Sokkal inkább úgy alakítjuk beszállítói kapcsolatainkat, hogy a legjobb minőségű árut, a lehető legprecízebb kiszolgálás mellett, ár-érték arányban megfelelően kapjuk meg.
  • Vevői rugalmasság: Kisebb cégek ereje sokszor rugalmasságukban rejlik. Sok beszállítónkkal a kezdetektől fogva sikeres együttműködést tartunk fent, azonban ezen a területen is, mint működésünk minden egyéb területén, a minőségnek rendelünk alá mindent, és ha szükségesnek látjuk, azonnal beavatkozunk.
  • Folyamatos kommunikáció: Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontosnak tartjuk a kommunikációt. Ezt nem csak ügyfeleink esetében, hanem beszállítóink esetében is igaz. Folyamatos visszajelzést adunk termékeikről, hiszen ezeket az információkat ők is a szolgáltatás javítására használhatják fel –reményeink szerint.
  • Vállalati felelősségvállalás: Külön öröm számunkra, ha olyan beszállítókkal dolgozhatunk, akik hozzánk hasonlóan komolyan veszik a társadalmi felelősségvállalást

Semes Kóser Pékség (2018)