- Naponta 2,3 tonna alapanyagot és készételt mozgatunk meg kézi munkaerővel
- Naponta 17000 W elektromos energiát használunk fel
- Minden nap hajnalban, 4h 30-kor indul a főzés
- Naponta 85 m3 földgázt használunk fel
- Minden nap több mint 1800 oldalnyi törvénynek, szabálynak, rendeletnek és szabványnak kell megfelelnünk
- Naponta 360 km teszünk meg kiszállító autóinkkal
- Mindehhez több mint 40 kollégánk 320 órában kifejtett áldozatos munkája párosul nap mint nap, azért …
Mindezt olymódon kell tennünk, hogy a raktározástól a fogyasztóig elkövethető 240 hiba egyike se következzen be!
Büszkék vagyunk
Meglepődtünk, de egyben nagyon megtisztelőnek éreztük, amikor felkérést kaptunk a Forbes részéről egy interjúra. Az interjúban az egészséges gyermekétkeztetésről beszéltünk és arról, hogyan valósítja ezt meg a cégünk az életben. Fogadják szeretettel!
Sikereink
2017.04.19-én a NÉBIH (Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal) ellenőrzést tartott a főzőkonyhánkon, illetve minősítette a Biogastro Kft-t a Minőségvezérelt Közétkeztetés Program keretén belül, 141 szempont alapján.
A vizsgálat a raktározásra, a konyhai tevékenységekre, a konyhai eszközök minőségére, a dolgozók tudására, a dokumentációkra stb., tehát mindenre kiterjedt.
A maratoni, 6 órás ellenőrzést követően 5-ös minősítést (93%!!) kapott a cégünk, mely eredménnyel az eddig ellenőrzött kb. 3000 főzőkonyha első 25-30 legmagasabb minősítésű konyhái közé kerültünk.
2021-ben ezt a nagyszerű eredményt is sikerült felülmúlnunk az újabb NÉBIH ellenőrzés során. Ekkor 94%-os értékelést kaptunk.
Ügyfél-elégedettség/Ügyfélélmény
Ügyfél-elégedettségi/