BÉRES ALEXANDRA ÉTELKISZÁLLÍTÁS

  • kb. 70 település, amelyek száma évről évre növekszik
  • 30 féle menü

Béres Alexandra neve közismert Magyarországon, ő az, aki igazán elkötelezett az egészséges életmód mellett.
Alexandra megalkotta a Súlykontroll programot, mellyel a fogyni vágyóknak, ill. a súlyukat megtartani kívánóknak, valamint az egészségesen táplálkozni kívánóknak nyújt segítséget.
Alexandrával közösen dolgoztuk ki azt az ételkínálatot, melyet mostanra Budapesten kívül (jellemzően Pest megye) már számos más településen is rendelhetnek a tudatosan étkezni akarók..
Az igényeknek megfelelően többféle menüt is kínálunk. Van 21 napos intenzív diéta, mely a gyors fogyást biztosítja, de vannak olyan menüink is, amelyek a lassabb fogyáshoz, ill. a súlymegtartáshoz segítenek hozzá. Nemzetközi heteink ételeivel változatossá, különlegessé tesszük étlapunkat. Napi szinten majdnem 30 féle ételből választhatnak ügyfeleink, így garantáljuk, hogy a fogyás nem egyhangú, hanem ízletes és változatos lesz.

"A Biogastro Kft. által naponta főzött, és a nevemmel fémjelzett ételsorokat örömmel és lelkesen ajánlom minden érdeklődőnek, fogyókúrázónak és testsúlyával elégedetteknek egyaránt. Ételeink magas minőségére a legjobb garanciának a gyártó és köztem fennálló szoros szakmai együttműködést tartom.
 
A 2010 óta tartó közös munkánk sikerének záloga az ételek folyamatos fejlesztése és természetesen a rendszeres és személyes konzultáció a szakmai stáb és köztem.
 
Jó étvágyat!" - Béres Alexandra

 

Szolgáltatásunkkal igyekszünk maximálisan eleget tenni megrendelőink különböző elvárásainak. Fontos célunk az is, hogy ügyfeleink kényelmesen és gyorsan találhassák meg étlapunkon a számukra legmegfelelőbbet!
Ezért étlapunk kínálatából több kritériumra is lehetséges az előszűrés, úgymint:
  • allergénekre,
  • egyes táplálkozási formák szempontjából fontos kritériumok szerint,
  • az egyes ételekre és  egész menüsorokra, attól függően, hogy ügyfeleinknek mik a céljai a Béres Alexandra ételekkel,
  • étel csoportok szerint.

Bővebb információk a beresalexandra.hu weboldalon találhatóak.