MUNKATÁRSAINK, AKIKEN A LEGTÖBB MÚLIK
A tulajdonos-ügyvezetők jelenléte folyamatos a mindennapokban– a gazda szeme hízlalja a jószágot elv követői vagyunk, azért, mert igaznak bizonyult.
Vernes Ibolya
Tulajdonos, ügyvezető igazgató, közgazdász, hobbiszakács, amatőr futó
„Magánemberként és anyaként fontos számomra az egészséges életmód, a tudatos étkezés, a sok sport. Maximalista ember vagyok és maximalizmusom a cég vezetésén keresztül is érvényesül. A vezetés operatív részei tartoznak leginkább hozzám.”
Sáfár Ferenc
Tulajdonos, ügyvezető igazgató, közgazdász-szakközgazdász, stratéga, reklámszakember, ötletgyáros
„A cégen belüli folyamatok tökéletesítésére törekszem, valamint különbőző szinteken a kommunikáció egyik fő feladatom. Felelős vagyok az üzletfejlesztésért és a műszaki vezetésért, a hosszú távú stratégiáért, továbbá, a cég értékének folyamatos növelésért.”
Povázson Krisztina
Operatív vezető, a mindent látó szem és mindent elintéző kéz
Kriszta a kezdetektől csapatunk tagja. Neki köszönhető, hogy minden alapanyag a legjobb minőségben, hiánytalanul megérkezik a konyhára, és az is, hogy minden láncszem a helyén van. Minden problémát képes megoldani és bármelyik kolléga fordulhat hozzá bizalommal.
Sirkó Emese
HR vezetőnk, a cég lelki motorja
Mese mosolyogva, de határozottan tartja kézben a munkaerő gazdálkodással kapcsolatos feladatokat. Igazi zsonglőr! Hálásak vagyunk neki, hogy mindig számíthatunk rá.
Kozma László
Egységvezető
Laci egyszerre képes a szerteágazó üzletágak, kollégák koordinálására és mindezt úgy teszi, hogy közben folyamatosan mosolyog!
Lázár Ildikó
Egységvezető, Lauder Javne
Ildikó már korábban is tagja volt csapatunknak és nagyon örültünk neki, hogy visszatért hozzánk!
Janák Kriszta
Egységvezető, Óbudai konyha
Kriszta sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezik és vezetőként neki köszönhető, hogy az óbudai konyha kiváló csapattá vált. A munka mellett rendszeresen töltenek együtt időt a kollégák: láttunk már náluk Mikulás ünnepséget, de jártak már Állatkertben is.
Botka Mihály, Misi a Chef
Chef, Óbudai konyha
Misi rendkívül kreatív, szenvedélyes chef. A hobbija egyben a szakmája is. Az ő elméjében és kezei között születnek a Biogastro Catering legkülönlegesebb fogásai.
Farkas Erika
Táplálkozástudományi szakértő, élelmezésvezető, élelmiszerbiztonsági vezető, a minőség megszállottja
Erika ügyel arra, hogy cégünk szakmailag mindig up-to-date legyen. Felügyeli és irányítja az élelmezési, élelmiszerbiztonsági és higiéniai folyamatokat. Nála minden szakmai kérdésre választ kaphatnak a cég munkatársai.
Rajner Szilvia
Logisztikai és pénzügyi ügyintézö, a kérlelhetetlenül precíz kolléga
Szilvi egyike a legprecízebb munkaerőnknek, aki mindig képes mosolyogni. Munkája külső szemlélőnek talán kevésbé látványos, de elengedhetetlen a minőségi, rugalmas, megbízható szolgáltatásunkhoz.
Rutkai Henrietta
Titkár, pénzügyi asszisztens, mindig vidám mindenes, az ügyvezetők őrangyala
Henihez fordulhatnak mindazok, akiknek számlázással, pénzügyekkel kapcsolatos kérdésük van. Jó problémamegoldó és mindent észben tart.
És a többiek…..