MUNKATÁRSAINK, AKIKEN A LEGTÖBB MÚLIK

A tulajdonos-ügyvezetők jelenléte folyamatos a mindennapokban– a gazda szeme hízlalja a jószágot elv követői vagyunk, azért, mert igaznak bizonyult.

Vernes Ibolya
Tulajdonos, ügyvezető igazgató, közgazdász, hobbiszakács, amatőr futó

„Magánemberként és anyaként fontos számomra az egészséges életmód, a tudatos étkezés, a sok sport.  Maximalista ember vagyok és maximalizmusom a cég vezetésén keresztül is érvényesül. A vezetés operatív részei tartoznak leginkább hozzám.”

Sáfár Ferenc
Tulajdonos, ügyvezető igazgató, közgazdász-szakközgazdász, stratéga, reklámszakember, ötletgyáros

„A cégen belüli folyamatok tökéletesítésére törekszem, valamint különbőző szinteken a kommunikáció egyik fő feladatom. Felelős vagyok az üzletfejlesztésért és a műszaki vezetésért, a hosszú távú stratégiáért, továbbá, a cég értékének folyamatos növelésért.”

Povázson Krisztina
Operatív vezető, a mindent látó szem és mindent elintéző kéz

Kriszta a kezdetektől csapatunk tagja. Neki köszönhető, hogy minden alapanyag a legjobb minőségben, hiánytalanul megérkezik a konyhára, és az is, hogy minden láncszem a helyén van. Minden problémát képes megoldani és bármelyik kolléga fordulhat hozzá bizalommal.

Sirkó Emese

HR vezetőnk, a cég lelki motorja


Mese mosolyogva, de határozottan tartja kézben a munkaerő gazdálkodással kapcsolatos feladatokat. Igazi zsonglőr! Hálásak vagyunk neki, hogy mindig számíthatunk rá.

Kozma László

Egységvezető

Laci egyszerre képes a szerteágazó üzletágak, kollégák koordinálására és mindezt úgy teszi, hogy közben folyamatosan mosolyog!

Lázár Ildikó
Egységvezető, Lauder Javne

Ildikó már korábban is tagja volt csapatunknak és nagyon örültünk neki, hogy visszatért hozzánk!

Janák Kriszta

Egységvezető, Óbudai konyha

Kriszta sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezik és vezetőként neki köszönhető, hogy az óbudai konyha kiváló csapattá vált. A munka mellett rendszeresen töltenek együtt időt a kollégák: láttunk már náluk Mikulás ünnepséget, de jártak már Állatkertben is.

Botka Mihály, Misi a Chef

Chef, Óbudai konyha

Misi rendkívül kreatív, szenvedélyes chef. A hobbija egyben a szakmája is. Az ő elméjében és kezei között születnek a Biogastro Catering legkülönlegesebb fogásai.

Farkas Erika
Táplálkozástudományi szakértő, élelmezésvezető, élelmiszerbiztonsági vezető, a minőség megszállottja

Erika ügyel arra, hogy cégünk szakmailag mindig up-to-date legyen. Felügyeli és irányítja az élelmezési, élelmiszerbiztonsági és higiéniai folyamatokat. Nála minden szakmai kérdésre választ kaphatnak a cég munkatársai.

Rajner Szilvia
Logisztikai és pénzügyi  ügyintézö, a kérlelhetetlenül precíz kolléga

Szilvi egyike a legprecízebb munkaerőnknek, aki mindig képes mosolyogni. Munkája külső szemlélőnek talán kevésbé látványos, de elengedhetetlen a minőségi, rugalmas, megbízható szolgáltatásunkhoz.

Rutkai Henrietta
Titkár, pénzügyi  asszisztens, mindig vidám mindenes, az ügyvezetők őrangyala

Henihez fordulhatnak mindazok, akiknek számlázással, pénzügyekkel kapcsolatos kérdésük van. Jó problémamegoldó és mindent észben tart.

És a többiek…..