SZOLGÁLTATÁSAINK - AMIT NYÚJTANI TUDUNK

Közétkeztetés

Missziónkból eredően ma egyik fő tevékenységünk a gyermekétkeztetés.
Óvodás, iskolás és középiskolás korosztályt, ugyanakkor felnőtteket is kiszolgálunk. Ismerjük a korosztályok elvárásait, igényeit, melyet maximálisan igyekszünk kielégíteni, mindamellett, hogy folyamatosan megfelelünk az EMMI rendeletnek.
Jelenleg cégünk két fő gyermekétkeztetési piaca az ún. konvencionális - de minőségi - gyermekétkeztetés és a kóser gyermekétkeztetés.
A Lauder Javne Általános Iskolában és Óvodában kialakítottuk saját ortodox kóser minősítésű  konyhánkat, ahol a gyermekek több, mint 10-12 féle menüből választhatnak. Ezt egészíti ki az étteremben az ingyenes salátabár. Természetesen az iskola teljes oktatói testületének ellátása is a mi feladatunk.
Kóser ellátásunk része a  rendezvények szervezése is.

A gyermekétkeztetés mellett természetesen kiszolgálunk  intézményekben dolgozó felnőtteket is, ill. van szociális ellátásunk, mely során az idős emberek életét könnyítjük meg egészséges, tápláló ételekkel. 

>> Közétkeztetés

Ételkiszállítás

Másik legfontosabb tevékenységünk a Béres Alexandra nevéhez fűződő ételkiszállításunk. Alexandrával közösen kialakítottuk azt az ételkínálatot, melynek rendszeres fogyasztása hozzásegíti megrendelőinket a fogyáshoz, ill. az ideális testsúly megtartásához, valamint egy valóban mindenki számára egészséges, tápanyagokat illetően kiegyensúlyozott táplálkozási lehetőset nyújt gyakorlatilag bárkinek.

 

>> Ételkiszállítás

Rendezvények, catering

A Biogastro Kft. minőségi catering szolgáltatást nyújt, legyen az üzleti-, családi-, baráti összejövetel, esküvő vagy konferencia. Számos csodás eseményt látott már el mind az óbudai csapatunk, mind pedig a Kóser konyhánk.

>> Rendezvények

Büfé üzemeltetés

Egyik legérdekesebb, sikeres szolgáltatásunk, amelynél két fő szempont emelhető ki:

  • az ügyfél igényei szerint alakítjuk,
  • közösségi tér létrehozására teremtünk lehetőséget.

>> Büfé üzemeltetés

Egyedi gasztro szolgáltatásunk

Viszonylag új, a 21. század igényeit követő szolgáltatásaink egyike, ahol a kulcsszó a minőség!

>> Kényelmi ételgyártás