INTÉZMÉNYEK, SZERVEZETEK

Ügyfeleink között több önkormányzatot, közintézményt, valamint magán, ill. alapítványi óvodát és iskolát üdvözölhetünk.

Az intézményekkel a kezdetektől fogva a konstruktív kommunikációra építettünk. Folyamatosan kikérjük véleményüket az étlapokkal, ételekkel kapcsolatban, majd észrevételeiket, javaslataikat a rendeleti előírások betartása mellett beépítjük szolgáltatásunkba.

A gyerekek elégedettségét  közvetlenül tőlük, a számukra izgalmas amódon kérjük ki. Iskoláink étkezőiben olyan elektronikus terminált helyezünk ki, mellyel fel tudjuk mérni, hogy kis ügyfeleink mivel elégedettek vagy éppen elégedetlenek .

Közintézmények:

Biatorbágy: 2014 óta látjuk el a biatorbágyi gyermekeket finom és tápláló ételekkel. A biatorbágyi közétkeztetési szolgáltatást közbeszerzési pályázat keretében nyertük el.
Budapest: jelenleg az ELTE Gyertyánffy István Gyakorló Általános Iskolában, ill. az ELTE Gyakorló Óvodában nyújtunk szolgáltatást.

  

Magániskolák és magánóvodák:

Magánóvodák közül a budapesti Pinokkió Magánóvoda szinte a kezdetek óta ügyfelünk.
A Lauder Javne Általános Iskolában és Óvodában  ORTODOX kóser főzőkonyhával rendelkezünk.  A kóser minősítést JÁKOB DOV LŐWY RABBI  jelenléte biztosítja. A 2014-ben újonnan kialakított főző- és tálalókonyha és étterem minden igényt kielégítő, színvonalas, az étterem és a büfé pedig a gyerekek számára is izgalmassá tett közösségi tér.
Az étlapokat az intézmény dolgozóival közösen alakítjuk ki.  À la carte szolgáltatásunk mellett további A, B és vegetáriánus menüt kínálunk a gyermekeknek, mely salátabárral egészül ki, ahol szezonnak megfelelően sokféle friss zöldséget, önteteket, ill. kész salátákat biztosítunk.
Tapasztalataink alapján a gyermekek sokkal több nyers zöldséget fogyasztanak, mivel maguk választhatják meg a salátabárból a számukra tetsző kombinációt. Újdonságnak számít a levesbár és a tésztabár is, ahonnan minden nap különféle leveseket, tésztaételeket választhatnak az étkezők.


 

Hosszú évek óta tálalókonyhát üzemeltetünk a budapesti ISB (International School of Budapest) iskolában. A nemzetközi iskolák elvárásainak megfelelően ételkínálatunk igazodik a világ számos országából érkező gyerekek igényeihez, de azt is megtapasztaltuk, hogy bárhonnan is érkezzenek a gyermekek, a magyaros ízeket is nagyon kedvelik. Természetesen az ISB iskolában is többféle menüből tudnak választani a diákok.

A pilisvörösvári Palánta Általános Iskola 2022-ben lett a partnerünk.