MINŐSÍTÉSEINK

A közétkeztetés, vendéglátás óriási körültekintést igényel. Az élelmiszerbiztonság, a konyhai és személyi higiénia kulcskérdés az iparágon belül. Cégünk szigorú minőségügyi célokat tűzött ki már megalakulásakor. Ehhez modern, korszerű konyhákat építettünk ki, hogy minden eszköz és lehetőség adott legyen a lehető legmagasabb fokú élelmiszerbiztonsági és minőségügyi intézkedések betartására.

A folyamatok betartásával jelenleg a következő szabványok előírásainak felelünk meg: MSZ EN ISO 22000:2005, MSZ EN ISO 9001:2009,IFS standardok, ortodox kóser pecsét.

  • Minőségügyi céljainkat folyamatosan az ügyféligényekhez igazítjuk, és ha kell, felülvizsgáljuk.
  • Rendszeres önellenőrzéssel
  • Az ISO 22000 és 9001-es szabványokon belül cégünk még szigorúbb követelményeket határozott meg a belső folyamatokban az IFS rendszer alapján
  • A cég összes dolgozója rendszeres képzésben részesül, és szigorúan ügyelünk az élelmiszerbiztonsági, konyhai és személyi higiéniai szabályok betartására.
  • Kóser konyhánk Yaakov Dov Levy rabbi által ellenőrzött főzőkonyha. Az ételek készítése során kóser alapanyagokat használunk. Minden új nyersanyagot a rabbi hagy jóvá, így kizárólag olyan minőségű élelmiszerek kerülhetnek be a kóser konyhánkra, melyek a vallási elvárásoknak megfelelnek.

 

 
Ezen irányú tapasztalatainkkal segítjük az iparágat, így az ÚTMUTATÓ A VENDÉGLÁTÁS ÉS ÉTKEZTETÉS JÓ HIGIÉNIAI GYAKORLATÁHOZ című NÉBIH kiadvány munkacsoportjában aktívan részt vett Sáfár Ferenc, a Biogastro Kft. tulajdonosa, a VIMOSZ alelnöke is.